woensdag 15 augustus 2018

KOA Holiday koffers INPAKDAG 😎



Het treintje van een kilometer lang dendert ook vannacht weer regelmatig door onze tent. Iedereen zegt dat je aan went maar dat geloof ik niet helemaal. Ik ben me toch minimaal een keer of zes tot acht “het lazerus” geschrokken van de toeter.
Maar niet getreurd, het wordt toch weer ochtend en vandaag de heugelijke dag om alles weer in de koffers te pakken. En ik weet: dat is een redelijke klus en niet in een uurtje gefikst. Maar het weer is goed, lekker droog en we mogen op de tentplek tot 11.00 uur blijven staan. En als je dan om een uur of zeven begint moet het lukken minimaal een koffer te vullen en de tweede halfweg zodat het morgen bij vertrek nog hoogstens een uurtje zweten is en alles weer zijn plaats heeft.



Het is ook weer drukkend warm, maar de zon komt er niet echt door. Er hangt een enorme smog van de vele bosbranden die er in de buurt zijn of zijn geweest, dus inspanning met hoge hartslag wordt afgeraden en dan komt dit klusje als geroepen. Drie dingen pakken en dan eerst koffie,  vier dingen pakken en we nemen thee. Op die manier krijgen wij de de dag wel vol.


Dan komt ineens om 11.30 uur iemand van de camping vragen waarom we nog niet weg zijn. Officieel moet je uiterlijk om 11.00 uur uitchecken, maar we kunnen pas om 13.00 uur inchecken in de cabin. Gisteravond  had Renée daar al naar gevraagd en toen werd gezegd dat het geen probleem was om iets langer op de plek te blijven staan. De cabin die ze voor ons in gedachten hadden was bezet vannacht en ook die mensen hebben het recht om tot 11.00 uur te blijven. Daarna moet het nog schoongemaakt worden, dus als we rond 13.00 uur komen kunnen we de sleutel halen. Dan zou het beslist schoon en vrij zijn.
En nu willen ze ineens dat we ons wel aan de vertrektijd houden. Renée loopt mee naar het bureau en er blijkt al een cabin schon en ze krijgt de sleutel. Probleem opgelost.
Vanaf morgen storten we ons in het dag-en nachtleven van Portland City. Geen enkele nachtclub zal verbaasd zijn over ons bezoek. We hebben nou eenmaal de naam behoorlijk los te kunnen gaan.🤣 😂

Geen opmerkingen:

Een reactie posten